Monday, January 10, 2022

Bör dricksåldern sänkas uppsats

Bör dricksåldern sänkas uppsats



Tillgänglighet för alkohol är en…. I USA vet vi att den lagliga åldern för alkoholkonsumtion är. Man tror att en sänkning av alkoholåldern skulle orsaka fler rattfylleriolyckor, men det kan finnas andra bör dricksåldern sänkas uppsats som skulle kunna tvingas fram för att hjälpa till med detta. Istället för att vara i en situation som skulle erbjuda skydd för nya alkoholkonsumenter och ha människor som känner till tecknen på dåliga dryckesvanor som hetsätning och andra osäkra metoder. Berusningsdrickande och drickande är oroväckande höga jämfört med åldrarna över. Vad sägs om alkohol och bilkörning?





Bör dricksåldern sänkas till 18



Ett av de största argumenten i bör dricksåldern sänkas uppsats idag är den lagliga åldern för att konsumera alkohol. Över hela världen, bör dricksåldern sänkas uppsats, det finns olika alkoholåldrar som skiljer sig från land till land. I USA vet vi, den lagliga dricksåldern är. I England och Australien är alkoholåldern Spanien och Österrike, har dricksåldern vid Jag anser att den lagliga dricksåldern för USA bör sänkas till Några av anledningarna tror jag detta beror på att det skulle förbättra ekonomin, det skulle minska de osäkra dricksaktiviteterna, det skulle minska antalet arresteringar och jag anser att vuxna borde kunna fatta sina egna beslut, bör dricksåldern sänkas uppsats. För det första skulle en sänkning av alkoholåldern vara att förbättra ekonomin.


Genom att tillåta fler människor att lagligt dricka skulle det bli en ökning av intäkterna. Det skulle bli fler alkoholinköp från butiker och licensierade företag. En ökning av alkoholinköp från barer, klubbar och restauranger. Fler skulle vara benägna att göra fler aktiviteter som inte är direkt förknippade med drickande. Till exempel festivaler, konserter och sportevenemang. Det skulle också bli en ökning av tillverkningen av alkohol. Nya jobb skulle skapas för berömmelse, bryggning och distribution av alkohol. I alla aspekter av ekonomin skulle det bli en ökning av intäkterna. Hur det fungerar. För det andra skulle en sänkning av åldersgränsen minska de osäkra aktiviteter som följer bör dricksåldern sänkas uppsats dricka.


Eftersom unga vuxna inte får dricka offentligt leder detta till mycket osäkra och oövervakade dricksaktiviteter. Istället för att vara i en situation som skulle erbjuda skydd för nya drickare och ha människor som känner till tecken på dåliga dryckesvanor som, bör dricksåldern sänkas uppsats dricka och andra osäkra metoder. De tvingas vara i situationer utan övervakning och möjlighet att skada sig själva eller andra. För det tredje skulle en sänkning av åldersbegränsningen också minska antalet unga vuxna som bryter mot lagen och blir arresterade.


Genom att sänka åldern skulle det göra drickandet mindre tabu och eliminera den hänsynslösa användningen av det under college och unga vuxna. Som sett är USA:s historia, när förbudet ägde rum, upphävdes det eftersom det var verkställbart och fick mycket motreaktion från folket. Nu som vi kan se gör USA samma misstag. Berusningsdrickande och drickande är oroväckande högt jämfört med åldrar över. Om gränsen sänktes skulle unga vuxna ha bättre utbildning och kunna lära sig den säkra och hälsosamma sättet att dricka med vänner. Slutligen är åldern för vuxen ålder i USA 18 år.


I den åldern är det lagligt att slåss och eventuellt dö för landet. Rök cigaretter och ta fullt ansvar för dina egna handlingar. Du kan gifta dig och tjänstgöra i juryer. Rösta till val och få många skyldigheter att vara vuxen. Med alla dessa skyldigheter som uppnås finns det ingen logisk anledning till varför juridiska vuxna ska förbjudas att konsumera alkohol. Nu när jag förklarade de få anledningarna till varför USA borde sänka alkoholåldern till 18, förhoppningsvis är det klart varför detta skulle vara ett bra val för landet. Skälen till att jag anser att den borde sänkas är för att det skulle förbättra ekonomin, det skulle minska de osäkra dricksaktiviteterna, det skulle minska antalet arresteringar och jag anser att vuxna borde kunna fatta sina egna beslut.


Behöver en anpassad uppsats om samma ämne? Våra skribenter kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För alla ämnen Få ditt pris Hur det fungerar.





uppsats om vikten av



Spanien och Österrike, har dricksåldern vid. Jag anser att den lagliga dricksåldern för USA bör sänkas till Några av anledningarna till att jag tror att detta är för att det skulle förbättra ekonomin, det skulle minska de osäkra dricksaktiviteterna, det skulle minska antalet arresteringar, och jag anser att vuxna borde kunna fatta sina egna beslut. För det första skulle en sänkning av alkoholåldern vara att förbättra ekonomin. Genom att tillåta fler människor att lagligt dricka skulle det bli en ökning av intäkterna. Det skulle bli fler alkoholinköp från butiker och licensierade företag. En ökning av alkoholinköp från barer, klubbar och restauranger. Fler skulle vara benägna att göra fler aktiviteter som inte är direkt förknippade med drickande.


Till exempel festivaler, konserter och sportevenemang. Det skulle också bli en ökning av tillverkningen av alkohol. Nya jobb skulle skapas för berömmelse, bryggning och distribution av alkohol. I alla aspekter av ekonomin skulle det bli en ökning av intäkterna. Hur det fungerar. För det andra skulle en sänkning av åldersgränsen minska de osäkra aktiviteterna som följer på att minderåriga dricker. Eftersom unga vuxna inte får dricka offentligt leder detta till mycket osäkra och oövervakade dricksaktiviteter. Istället för att vara i en situation som skulle erbjuda skydd för nya alkoholkonsumenter och ha människor som känner till tecknen på dåliga dryckesvanor som hetsätning och andra osäkra metoder.


De tvingas vara i situationer utan övervakning och möjlighet att skada sig själva eller andra. För det tredje skulle en sänkning av åldersbegränsningen också minska antalet unga vuxna som bryter mot lagen och blir arresterade. Genom att sänka åldern skulle det göra drickandet mindre tabu och eliminera den hänsynslösa användningen av det under college och unga vuxna. Det kan också noteras att regelbundet berusningsdrickande kan skada frontalbarken och andra delar av hjärnan som är involverade i beslutsfattande. Som ett resultat av detta utgår regeringen från att unga vuxna inte kommer att kunna fatta ansvarsfulla beslut själva. Men om regeringen verkligen brydde sig om unga vuxnas hälsa och välbefinnande skulle de fokusera mer på att reglera andra skadliga ämnen som kan påverka utvecklingen av unga hjärnor.


De måste vara konsekventa. Cigaretter, till exempel, en annan rättighet som intjänas när en minderårig blir myndig, kan lagligen rökas vid 18 års ålder, men kan öka risken för stroke med 2 till 4 gånger CDC. Motargument: Återigen, att sänka den lagliga åldern för en person att konsumera alkohol har sina risker, men samtidigt kan det förbättra hur tonåringar närmar sig situationer. Och om de gör det kommer de att göra det i en ansvarsfull miljö. VIII: Slutsats: A. Sammantaget borde brottsbekämpare sänka alkoholåldern eftersom effekterna av hetsdryck och farliga händelser inte skulle inträffa så ofta. Det är därför vi behöver anta en lag som sänker alkoholåldern från tjugoett till arton.


Att sänka alkoholåldern från tjugoen till arton skulle minska spänningen att bryta mot lagen för att få en drink. Slutligen bör artonåringar inte nekas att njuta av att dricka, när andra njutningsfulla aktiviteter är lagliga vid arton års ålder. Ämnet om att sänka alkoholåldern till arton är mycket kontroversiellt. Många hävdar att sedan... Studier visar också hur den mänskliga hjärnan inte är fullt utvecklad förrän vid tjugoett års ålder. Detta tar upp det ledande argumentet för dem som är för den lagliga dricksåldern vid arton, vilket är om tjugoett är den lagliga dricksåldern eftersom det är då den mänskliga hjärnan är fullt utvecklad, varför anses artonåringar vara gamla nog att rösta , gifta sig, tjäna militären och till och med köpa tobak och fatta vuxna beslut som att skaffa barn eller bo själv.


De som är för den lagliga alkoholåldern som fastställts till tjugoett hävdar att samhället skulle vara kaotiskt och destruktivt om människor så unga som arton år tillåts köpa eller konsumera alkohol, men de som är emot kommer att säga att människor så unga som arton och ännu yngre är redan exponerade för alkohol och konsumerar alkohol oavsett den nuvarande lagliga dricksåldern och det verkar inte vara mycket kaos och... Dessutom ökar ökad alkoholuppnåelighet graden av missbruk och beroende. När alkohol finns i närheten är det mer sannolikt att någon blir grupppressad att dricka även om de ännu inte har nått MLDA "State of New Jersey". Tillgänglighet för alkohol är en…. Konsumtionen av alkohol är ett problem, men huvudfrågan som bör erkännas är om en sänkning av alkoholen skulle öka säkerheten externt och till och med internt.


Uppenbarligen är alkohol aldrig en hälsosam sak och många hälsoproblem kommer att komma ut ur det om det missbrukas, men kanske kan en sänkning av den lagliga dricksåldern hjälpa till med det också! Vad sägs om alkohol och körning? Henry och Nelson När något är den vanligaste dödsorsaken bör svaret vara hur man löser detta problem, inte ge enklare tillgång till unga vuxna. Med forskning är de viktigaste resultaten sedan höjningen av den lägsta lagliga dricksåldern till 21 minskade bilolyckor och lägre alkoholkonsumtion Wechsler och Nelson. Dessa två fynd visar att genom att ändra åldern som tillåter alkoholkonsumtion har det bidragit till att minska skadorna som alkohol kan orsaka mot samhället.


Många håller med om att det bästa valet är att lämna den lagliga lägsta åldern för drickande vid 21 år, även om det fortfarande finns grupper som hävdar att en sänkning av den är allas rätt... Problemet är uppenbart men lösningen är det inte. Många tror att en sänkning av den lagliga dricksåldern kommer att ändra tankesättet hos ungdomar som tror att de kommer att bli mer ansvarsfulla med sina dryckesvanor. Andra tror att det kommer att skada ungdomen ännu mer som det gjorde före s, då alkoholåldern sattes till Vid arton anses man vara vuxen, men kan inte göra allt som vuxna kan göra. Man tror att en sänkning av alkoholåldern skulle orsaka fler rattfylleriolyckor, men det kan finnas andra lagar som kan tillämpas för att hjälpa till med detta.

No comments:

Post a Comment