Wednesday, January 19, 2022

Hur man skriver argumenterande uppsatser

Hur man skriver argumenterande uppsatser



En argumenterande uppsats uttrycker ett utökat argument för ett visst avhandlingsuttalande. Faktum är att för många studenter är Wikipedia deras första möte med begreppen citering och hänvisning. Vad äter isbjörnar, hur man skriver argumenterande uppsatser, eftersom pingviner är utanför menyn? Majoriteten av de uppsatser som skrivs på universitetet är någon slags argumenterande uppsats. Rosaria A. Dessa två genrer liknar varandra, men den argumenterande uppsatsen skiljer sig från den förklarande uppsatsen när det gäller mängden föreskrivande uppfinning och forskning som är involverad.





Argumenterande uppsatser



En argumenterande uppsats försöker stödja en evidensbaserad åsikt med solida fakta och forskning. Hur man enkelt skriver en bra argumenterande uppsats. januari 04, Få länk Facebook Twitter Pinterest E-post Andra appar. Ganska enkelt är bra för nu. Men det är ganska lätt att börja med något allmänt, och begränsa det när mer information hittas. Lämna det enkelt och ring tillbaka till detta eftersom det blir mycket lättare att definiera en tydlig tes efter att ha gjort lite research i ämnet. Brainstorma Vilken grundläggande information är känd om ämnet? Isbjörnar lever i den arktiska norr, och pingviner lever i den sydliga delen av Antarktis. Klart, eller hur? Men min uppsats har nu 20 ord, och uppgiften har ett mycket längre ordantal.


Dessutom måste det låta smartare. Den behöver stödjande information. Vad äter isbjörnar, hur man skriver argumenterande uppsatser pingviner är borta från menyn? Hur stora är isbjörnarnas och pingvinernas livsmiljöer kanske leta upp en karta över deras utbredningsområde. Ta några minuter och skriv ner allt du vet om ämnena i din uppsats och alla frågor du har om det. Vad du behöver är en röra av idéer och information att plocka igenom. Isbjörnarnas dieter förändras på grund av den globala uppvärmningen. Det bästa är att de flesta hur man skriver argumenterande uppsatser forskningen och skrivandet för uppsatsens kropp kan behållas, det behöver bara mer fokus på förändringar i isbjörnar och bytesområden.


Uppsatsens kropp Detta är den största biten. Det kan delas upp i två delar: inledningen eller allt du behöver veta om ämnet för att förstå och bry dig om avhandlingens uttalande. För min uppsats skulle detta vara en typisk diet och territorium för isbjörnar, och alla intressanta fakta. Argumentet eller informationen som stöder avhandlingens uttalande. För min uppsats skulle det här vara fakta om hur varmare hav får bytesarter att gå längre norrut, eller att isbjörnarna strövar längre söderut för mat. Om jag hittar information som tyder på att deras kost inte förändras, skulle jag kunna lägga till ett annat avsnitt för ett motargument. Referenser Referenser är viktiga för att föra ett bra argument.


Bra referenser förmedlar korrekt information från en auktoritativ och trovärdig källa. Peer-reviewed tidskriftsartiklar är guldstandarden. Information från experter, läroböcker, hur man skriver argumenterande uppsatser, universitet och myndigheter webbplatser är också utmärkta. Etablerade nyhetskanaler med gott rykte är bra. Att få information från bloggare och slumpmässiga sajter kan vara knepigt. Vem som helst kan säga vad som helst på internet. Nästan vem som helst kan redigera Wikipedia, och wikilänkarna till källinformationen bryter då och då. Wikipedia är ett bra ställe att börja, men använd hur man skriver argumenterande uppsatser referenslista för att få informationen direkt från källan. Personliga berättelser och förstahandsberättelser kan locka läsare hur man skriver argumenterande uppsatser gör data relaterbar, så dessa är bra källor för övertalning, men all information måste stödjas av forskning.


Introducera källan så att publiken vet att de är trovärdiga. En artikel skriven för York University av Sandra McLean har ett bra exempel på att visa trovärdighet, hur man skriver argumenterande uppsatser. Hon skriver. För att säkerställa att alla får njuta av dessa magnifika varelser i generationer framöver, överväg att använda färre plastflaskor. Ej gjort Vidare till redigeringsfasen. Helst bör uppsatsen ignoreras i minst en vecka. På så sätt glömmer man vad man skrev om, och eventuella fel eller brister i uppsatsen blir mer uppenbara. Efter det, läs den högt och låt någon annan läsa den om möjligt. Leta efter besvärliga fraser, grammatikproblem och felstavningar.


Åtgärda eventuella problem. Varje stycke bör vara minst tre meningar och stödja huvuduppsatsen på något sätt. Som en tumregel bör meningar vara 20 ord eller färre. McLean, S, hur man skriver argumenterande uppsatser. Isbjörnens kost kan indikera förändringar i bytesfördelningen på grund av klimatförändringar. York University. Posta en kommentar.





skräddarsydda uppsatser



Expository essäer används ofta för skrivövningar eller test i klassen, till exempel GED eller GRE. Argumenterande essäuppgifter kräver i allmänhet omfattande forskning av litteratur eller tidigare publicerat material. Argumenterande uppdrag kan också kräva empirisk forskning där studenten samlar in data genom intervjuer, undersökningar, observationer eller experiment. Oavsett mängden eller typen av forskning som är involverad, måste argumenterande essäer skapa en tydlig avhandling och följa sunda resonemang. I första stycket i en argumentuppsats bör eleverna sätta sammanhanget genom att granska ämnet på ett allmänt sätt. Därefter bör författaren förklara varför ämnet är viktigt eller varför läsare bör bry sig om frågan.


Slutligen ska studenterna presentera examensarbetet. Det är viktigt att detta avhandlingsutlåtande är lämpligt begränsat för att följa riktlinjerna som anges i uppgiften. Om studenten inte behärskar denna del av uppsatsen kommer det att vara ganska svårt att komponera en effektiv eller övertygande uppsats. Övergångar är murbruket som håller ihop grunden till uppsatsen. Övergångar bör avsluta idén från föregående avsnitt och introducera idén som ska följa i nästa avsnitt. Varje stycke bör begränsas till diskussionen om en allmän idé.


Detta kommer att möjliggöra klarhet och riktning genom hela uppsatsen. Det är viktigt att notera att varje stycke i uppsatsens brödtext måste ha någon logisk koppling till avhandlingens uttalande i det inledande stycket. Vissa stycken kommer att stödja avhandlingens uttalande direkt med bevis som samlats in under forskningen. Det är också viktigt att förklara hur och varför bevisen stöder avhandlingsordern. Men argumenterande uppsatser bör också överväga och förklara olika synpunkter på ämnet. Beroende på uppdragets längd bör eleverna ägna ett eller två stycken av en argumenterande uppsats till att diskutera motstridiga åsikter om ämnet. Istället för att förklara hur dessa olika åsikter är felaktiga, bör eleverna notera hur åsikter som inte stämmer överens med deras avhandling kanske inte är välinformerade eller hur de kan vara inaktuella.


Den argumenterande uppsatsen kräver väl undersökt, korrekt, detaljerad och aktuell information för att stödja avhandlingens uttalande och överväga andra synpunkter. Vissa faktiska, logiska, statistiska eller anekdotiska bevis bör stödja avhandlingen. Eleverna måste dock ta hänsyn till flera synpunkter när de samlar in bevis. Som noterats i stycket ovan kommer en framgångsrik och väl avrundad argumenterande uppsats också att diskutera åsikter som inte överensstämmer med avhandlingen. Det är oetiskt att utesluta bevis som kanske inte stödjer avhandlingen. Det är vid denna tidpunkt av uppsatsen som eleverna kan börja kämpa. Detta är den del av uppsatsen som kommer att göra det mest omedelbara intrycket på läsarens sinne.


Därför måste det vara effektivt och logiskt. Inför inte någon ny information i slutsatsen; syntetisera istället informationen som presenteras i uppsatsens brödtext. Berätta om varför ämnet är viktigt, gå igenom huvudpunkterna och granska din avhandling. Du får ett original och högkvalitativt papper baserat på omfattande forskning. Det genomförda arbetet kommer att vara korrekt formaterat, refererat och skräddarsytt för din studienivå. Vi värdesätter din integritet. Vi lämnar inte ut din personliga information till någon tredje part utan ditt samtycke. Din betalningsdata hanteras också säkert när du behandlar betalningen genom en säker och verifierad betalningsprocessor. Varje enskild beställning vi levererar är skriven från grunden enligt dina instruktioner. Vi har nolltolerans för plagiat, så alla ifyllda papper är unika och kontrolleras för plagiat med en ledande plagiatdetektor.


Vi strävar efter att leverera skräddarsydda uppsatser av hög kvalitet innan deadline. Det är därför du inte behöver oroa dig för att missa deadline för att lämna in din uppgift. Du kan be att få revidera ditt papper så många gånger du behöver tills du är helt nöjd med resultatet. Lämna anteckningar om vad som behöver ändras, så ändrar vi det direkt. Från att svara på enkla frågor till att lösa eventuella problem, vi finns alltid här för att hjälpa dig i chatt och på telefon. Vi har dig täckt när som helst, dag som natt. Behöver hjälp med ditt uppdrag?


Få hjälp med att skriva mitt papper. Tim L. Anan Z. Jordan Warren. Rosaria A.

No comments:

Post a Comment